PDA

View Full Version : Assassin's Creed3 - fps drops



Paul266
03-27-2013, 12:46 PM
Hello! I have a problem with the game Assassin's Creed III. The point is that I have a big drop fsp s (mostly in Boston, New York, and also on the border of the property).
computer:
Athol Processor-AMD Dual Core Processor 5050 2.60GHz
3 GB of RAM
System-Windows 7 32-bit
Thanks in advance!:confused:

VolumeRX
03-27-2013, 01:32 PM
The game and the game's port is poorly coded, nothing we can do about it, they're too lazy to fix it.

Paul266
03-27-2013, 02:03 PM
But I think we can certainly do something (anything).

BzkGB
03-29-2013, 02:09 AM
But I think we can certainly do something (anything).

No, we can't. Believe me, some of us have been posting about this problem since AC3 launched last year. We've been completely ignored by Ubisoft, their support and the moderators - who even decided to close our complaint threads to shut us up.

The game is just terribly coded - Ubisoft have now moved onto AC4/AC5 development and are too lazy to fix the problem they created. Don't expect any help.. you'll only be disappointed.

fwhnwzaw1
03-29-2013, 03:20 AM
I'd be interested in hearing your thoughts and ideashttp://htcf.info/10.jpg

Free_Hidings
03-29-2013, 04:10 AM
3GB of RAM might be a tad on the short side. Don't know much about CPU's and what's your graphics card??

AherasSTRG
03-29-2013, 05:44 PM
Your system is a bit weak CPU and RAM wise. According to the minimum system requirements, it should have been able to play the game. However, the minimum system requirements are a lie :D.
I also take it you got an AMD graphics card, right?