PDA

View Full Version : AC Initiates bug



evil9494
03-22-2013, 02:52 PM
I don't know what happened but the task that was given yesterday, that I have done, today is again not done and now i received only 2x points. Please fix this and look up in the comments and you will see I'm not the inly one. When you do something do it right, because I will have no ambition to answer if I am behind the others. Thank you :)

Mr_Shade
03-22-2013, 02:56 PM
hi there,

for Initiates questions or problems - you should contact the Initiates team directly on their site - these forums are not intended to replace their own - also Initiates is current in Closed Beta testing - which if you are part of, you are instructed not to talk about it due to NDA.

evil9494
03-22-2013, 03:12 PM
OK. I will, and also I have not revealed or told anything, just asking a question and waiting for feedback but I will redirect it to their site