PDA

View Full Version : Can you get SHII to work on Win XP PRO?



sav112
08-24-2004, 03:51 PM
quick question? Can you get SHII to work on Win XP PRO?

thinking about getting a copy off E-bay

sav112
08-24-2004, 03:51 PM
quick question? Can you get SHII to work on Win XP PRO?

thinking about getting a copy off E-bay

Teddy Bar
08-24-2004, 04:26 PM
Yes it can run on XP Home and Pro. It also can run on 2000 Pro.

Cheers,

Teddy B¤r

TASKFORCE1x1
08-24-2004, 04:31 PM
DC and SHII works on Win XP pro with SP2 & directx 9.0c I currently report. http://ubbxforums.ubi.com/images/smiley/16x16_smiley-very-happy.gif

Keep on Smiling'

sav112
08-24-2004, 06:39 PM
thanks lads, are you still playing it?

SailorSteve
08-25-2004, 01:38 AM
I still use '98, but yes I still play SHII and DC all the time, with lots of mods to make them better.

______________________________

The poster said "Join The Navy, See The World". So I did, and I'm here to tell you, the world is flat and blue.

Drebbel
08-25-2004, 02:30 AM
Don't forget to install the official 1.1 patch though.

frog7
08-25-2004, 05:16 AM
Yep it works on XP but you got to use the Patch.

bausbis23
08-27-2004, 09:57 AM
forget sh-2 , i get more gameplay just by watching the sh-3 storm footage.

GertFroebe
08-27-2004, 11:30 AM
Yes it runs with XP PRO on my System. But since I installed the forceware 61.77 nVIDIA driver (or later) all textures are flickering.

I have a GeForce FX 5950 Ultra.

Does anyone has the same Problem???

Installed updates:
SH2 1.1
Projekt Messerwetzer 1.03

"Gute Leute muss man eben haben... gute Leute!"

WhiteKnight77
08-28-2004, 08:41 AM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><font size="-1">quote:</font><HR>Originally posted by GertFroebe:
Yes it runs with XP PRO on my System. But since I installed the forceware 61.77 nVIDIA driver (or later) all textures are flickering.

I have a GeForce FX 5950 Ultra.

Does anyone has the same Problem???

Installed updates:
SH2 1.1
Projekt Messerwetzer 1.03

"Gute Leute muss man eben haben... gute Leute!"<HR></BLOCKQUOTE>

I don't have a flickering problem (I have the same card, but use older drivers and am using 2000 Pro), but you may want to enable vsynch if it isn't already. It's in your video cards advanced settings.

Staff GhostRecon.net (http://www.ghostrecon.net) | Aggression (http://www.agr-s.com)
WhiteKnight77 (http://www.whiteknight77.net) | My Rig (http://www.anandtech.com/mysystemrig.html?rigid=23064)
http://www.whiteknight77.net/images/wksig01.gif