PDA

View Full Version : lockpick problem



cassiels
01-16-2013, 12:44 AM
I've lockpicked all chests but one. It worked fine on pc.

However, the last chest - at Fort Division - cannot be opened.
The mechanism just runs back when it reaches the end (when Connor pulls back the lockpick to let the lid open).
I've been trying off and on for days. It won't work.

Is this chest glitched? Any ideas? Help please.

Ferrith
01-16-2013, 10:35 AM
It must be a glitch. I don't remember having this kind of trouble with any of the chests, so I am afraid I don't know how to help you.

MT4K
01-16-2013, 11:12 AM
The mechanism just runs back when it reaches the end.

If the mechanism is reaching the end then you're not doing it fast enough. The mechanism that ticks along above the lock is the timer.

cassiels
01-17-2013, 12:35 AM
If the mechanism is reaching the end then you're not doing it fast enough. The mechanism that ticks along above the lock is the timer.

Thanks so much. That was it.
There was 10,000 gold in it too.