PDA

View Full Version : can't play AC 3



mysch0
01-15-2013, 01:08 PM
Hi.. i can't play AC 3 what's problem ???

Mr_Shade
01-15-2013, 01:16 PM
do you get any error messages?

does the game launch?


a little more information maybe needed


please also consider reporting the problem directly to Ubisoft Technical Support:

www.support.ubi.com

mysch0
01-15-2013, 01:29 PM
does play game

Tim_Skijwalker
01-15-2013, 01:47 PM
does play game

what exactly is the problem?