PDA

View Full Version : Bow and arrow are unusable



prasenjuetce
01-09-2013, 04:33 PM
I got bow and arrow from sequence 4 but I am not able to select it. What is the workaround to solve this glitch? Its really annoying.

medavroog
01-09-2013, 10:24 PM
I got bow and arrow from sequence 4 but I am not able to select it. What is the workaround to solve this glitch? Its really annoying.

Can you give more details on this issue of yours...the current information you provided is not giving us any idea what exactly you are having issue with...

prasenjuetce
01-10-2013, 03:45 PM
I mean how can I select bow and arrow for combat? Even though I am able to highlight the bow by pressing corresponding number but I cant use it.

Tim_Skijwalker
01-10-2013, 04:39 PM
is this the issue?


http://youtu.be/_231EScqpec

someone said this helps:

I know a way for you to fix it, make the bow available at the General Store or have it available at the manor!!


it's weird to see this happen on PC..most reports come from XBOX and PS3
well If that didn't work i suggest you send a support ticket and spam this thread:
http://forums.ubi.com/showthread.php/722026-Bow-unusable-on-Assassin-s-Creed-3-(BUG)/page4

Good luck man, I hope it gets fixed soon

Razrback16
01-10-2013, 05:03 PM
You just need to use the weapon wheel (RB).

prasenjuetce
01-10-2013, 06:24 PM
I tried weapon wheel does not work.

Scystab
01-10-2013, 07:48 PM
does the pistol work for you, then?

medavroog
01-10-2013, 09:29 PM
I tried weapon wheel does not work.

Shall you unable to select the bow from the Weapon Wheel, this glitch seems cannot be "walked around" simply...it is best to report this issue to the Ubisoft Support...see if they can offer a fix to this problem...

Razrback16
01-10-2013, 09:34 PM
Are you out of arrows? If you're out of arrows it won't be selectable.