PDA

View Full Version : Cannot load scenario



Unicorn1844
01-08-2013, 01:53 AM
Has any one else had trouble getting a scenario to load? I cannot get Ancient Archipelago to load up. It stalls at the first window that has the wall paper. The load bar fills but then it does not give me the press any key to start game. I had hoped that the new patches would fix that problem as it has been a long standing one. I have all the new patches loaded but it still wont load that scenario. Any help?

Thanks:(

Kuby.Tuby
01-08-2013, 09:33 AM
Hi Unicorn1844,

This is the Forum for Might & magic Heroes Online and I guess you are playing another titel of the Might & Magic brand. Please go to http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/34-Might-and-Magic you will find help there :)

best regards
BB_kuby

Mentiosa
02-06-2013, 01:43 PM
I bought heroes might and magic 6, but I have launch problems.

If I launch the game, I click on play. A few seconds later it looks like he is launching the game. But then my screen is black and after he goes back to the windows screen. :S
I also gave my cd-key and I'm registered by Uplay and also Ubisoft.

Please help me.

Kuby.Tuby
02-06-2013, 03:07 PM
Hi Mentiosa,

Unfortunately this is the wrong forum. For issues with Might & Magic Heroes VI please visit this forum: http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/212-Might-amp-Magic-Heroes-VI

Best regards
BB_Kuby