PDA

View Full Version : Can you install AC3 to the PS3 from the DVD?



magicunderpants
01-04-2013, 09:53 PM
All day long I seem to have a problem playing multiplayer, long story short it seems certain pictures and characters aren't loading properly and they appear as a bunch of shadows. Needless to say this makes multiplayer infinitely harder o_O

I was thinking it might be a problem loading stuff off the DVD so I figure installing it will not only load the game faster but prevent this from happening.

I pushed triangle at the game screen and didn't' see an option. Sorry, newbie to PS3 I come from PC gaming.

Thanks!

r4inm4n1991
01-04-2013, 10:07 PM
Its a disc problem or most likely a hardware problem, never happened to me.

iArfal
01-06-2013, 12:47 AM
The game is already installed into your hard drive, so it might be a problem with your hdd not being fast enough. Had the same problem, changed my HDD, fixed it, it's really easy, look for a online tutorial.