PDA

View Full Version : Can't get anymore oak lumber!



patrick111998
01-01-2013, 01:54 AM
So in ac3, I had just got the rope dart, then the next time I went into the accounting book, oak lumber was no longer available in the stockpile and no, I have none in my inventory. I saw another post that suggested doing the missions for Terry and Godfrey but there is no homestead quest marker on the whole map. I have also complete the whole main story line.

Vex_Assassin
01-01-2013, 04:29 AM
You have to wait some time for it to replenish, just like any other item that comes from the Homestead.

ToughGuy31
01-02-2013, 06:54 AM
I had that problem too, but I went to boston, did a homestead mission there, and did more missions for Terry and Godfrey. It replenished :).