PDA

View Full Version : Is AC3 for XBox multilanguage?



UndefinedNerk
12-30-2012, 06:54 PM
As the title says. I just got my copy of the game, but as i'm not in my country i was wondering if i'll have any troubles. I don't mind the manual and the box in the wrong language, but i'd rather not get back home only to find out i wasted money on a game i don't understand.

UndefinedNerk
12-31-2012, 06:37 PM
..anyone? :(

r4inm4n1991
12-31-2012, 06:55 PM
I got mine on ps3, bought it in france, and i have all languages. Xbox may work the same way...

DELTA Kristian
12-31-2012, 09:11 PM
My xbox has all languages...