PDA

View Full Version : Help!!! My ac2 keeps freezing at the same spots



will_z2194
12-28-2012, 04:51 PM
Help, my ac2 keeps freezing and saying my graphic drivers are failing but then recorver. the game keep freezing on the first tomb in Venice and on Leonardo place in venice after trying the flying machine for the first time. My computer is the following:
Model: HP Pavillion dv6 Notebook PC
Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU M430 @ 2.27GHz
please help, i am stuck at that part in the game every since, and i really want to finish it.

spectatorx
12-28-2012, 05:18 PM
there is dozens of dv six hp notebooks configurations. cpu is not only component of pc/laptop, bring more details: cpu, amount of ram too.

will_z2194
12-28-2012, 06:15 PM
Processor: Intel(R) Core(TM) i5
CPU M430 @ 2.27GHz
RAM: 4.GB (3.80 usable)
system type: 64-bit operating system
is this enough info? if not, what else i need? thanks for the reply

spectatorx
12-28-2012, 06:32 PM
gpu too pls.

will_z2194
12-29-2012, 06:05 AM
Inter(R) Graphics Media Accelerato HD
Chip type: Intel (R) Graphics Media Accelerator HD (Core i5)
DAC Type: Internal
Total Memory: 1696 MB
Display Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
DirectX version 11

will_z2194
12-29-2012, 12:31 PM
gpu too pls.

Inter(R) Graphics Media Accelerato HD
Chip type: Intel (R) Graphics Media Accelerator HD (Core i5)
DAC Type: Internal
Total Memory: 1696 MB
Display Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz)
DirectX version 11