PDA

View Full Version : Desmond progress lost



Kathrine007
12-12-2012, 10:53 PM
I was just playing sequence 10 and got a message saying account accessed from else where may affect game or something so restarted and now all the areas where the Desmond story is set has been reset. For example I can't access anywhere on the right hand side where I put the last power source in.

Anyone else getting this?

Kathrine007
12-13-2012, 08:04 AM
Logged in again this morning and it's still the same.

I don't know how the story can progress without the hub level changing so I'm worried I need to start again from the start.

I wouldn't mind but I spent ages doing homestead missions etc and I don't want to have to do them all again.

Please sort this Ubi!

Gorhug
12-13-2012, 11:24 AM
There's a bug, yes, but it shouldn't prevent you from finishing the game. Happened to me (after all the power sources were in place, before I got the key), and once I got the key I was able to open the door just fine.

Edit: I didn't actually have a message about account being accessed from elsewhere, that I recall. Just had the Desmond areas reset for one reason or other.

Kathrine007
12-13-2012, 11:32 AM
Thanks for the reply Gorhug I will carry on as normal then. :)