PDA

View Full Version : not working



Elio_chilli
12-05-2012, 11:57 PM
hello. I just bought assassin's creed 3 straight from the shop.. but it doesn't seem to work..

can anyone give me some hints?

the_heat11
12-05-2012, 11:59 PM
Would really help if you gave some more detail

Elio_chilli
12-06-2012, 12:07 AM
well.. What i can tell u is that i have a samsung laptop (don't remember the model right now).

Intel Core i7 - 2630qm 2.00ghz

64bits system

windows 7 home edition installed.

I go up to the start of a new game. when it starts loading, it crashes.

:/ that's really everything i can tell u right now..

the_heat11
12-06-2012, 12:20 AM
I'm pretty sure you should post this in the PC forum. this is the console forum.

Ubi-MoshiMoshi
12-06-2012, 12:31 PM
Hi, it may be the case your laptop does not meet the correct specifications. Laptop versions of graphics cards are not recommended but may still work.

I suggest contacting Technical Support who will be able to take a look, the link is in my signature.

Moving to PC forum.

McJobless
12-06-2012, 01:03 PM
Could you tell us your graphics card? Yours is sounding similar to mine, except mine is an ASUS (which is debatably significantly more reliable and powerful than what Samsung creates).