PDA

View Full Version : 3rd try: speed, altitude, course.



CraytonRoberts
04-12-2004, 05:44 PM
I can activate these parameters in QMB with an F key, but not in Pilot Career. It's very awkward to scan the cockpit for these in combat, How is it done iun Career?

CraytonRoberts
04-12-2004, 05:44 PM
I can activate these parameters in QMB with an F key, but not in Pilot Career. It's very awkward to scan the cockpit for these in combat, How is it done iun Career?

nickdanger3
04-12-2004, 05:51 PM
Make sure that the speedbar option is on in difficulty BEFORE you begin the career. If you wait till you get in the cockpit it's too late. All of your difficulty options are locked.