PDA

View Full Version : Got the codes,now..



AjinkyaParuleka
11-27-2012, 07:24 PM
well i got Capt. of the Aquilla codes for steam,says invalid.Is that because I don't have ACIII in my games library.Even if i get it how am i supposed to put ACIII in steam library.
P.S:New to steam.

ElleCore
11-27-2012, 07:38 PM
Umm.. Assassin's Creed 3 isn't a Steamworks title.. if you got a DLC code on Steam for it, you can't redeem it unless you BUY the game on Steam. You can't add the game to Steam if you bought it elsewhere.

AjinkyaParuleka
11-28-2012, 08:44 AM
Really?I added a pirated version of Prototype 2 in games folder and i bought it from a different site(flipkart.com).Is there anyway i can activate it through Uplay then?