PDA

View Full Version : Ubi please hear us



MrGreenest
11-24-2012, 08:24 PM
http://forums.ubi.com/showthread.php/728675-Thanksgiving-Patch-Now-Available!
this patch is avaible
yesterday was launched, but what about the FPS problem?
You know a lot of people use AMD, how you can't fix that?
How you launch a game with that kind of bug?ma
We love asssassin's creed, for me is one of the best games what i played, but these things, that makes the game unplayable for real make me feel disappointed about Ubi.
i will not buy another game of ubi

hitman47222
11-24-2012, 08:28 PM
Same problem here. But they won't fix it. They already got our dosh.

ThaWhistle
11-24-2012, 09:10 PM
problems... problems everywhere

Sharty14
11-24-2012, 09:26 PM
Yeah..Please Ubi do something finally...
Bugs with Keys.
Low FPS.
Crashing
and others...
Please we love Assassins that's why we bought it but we wanted to play and enjoy AC not to finish it with such a huge lags.
Thanks.

TERMIN4TOR1000
11-24-2012, 09:30 PM
http://forums.ubi.com/showthread.php/728675-Thanksgiving-Patch-Now-Available!
this patch is avaible
yesterday was launched, but what about the FPS problem?
You know a lot of people use AMD, how you can't fix that?
How you launch a game with that kind of bug?ma
We love asssassin's creed, for me is one of the best games what i played, but these things, that makes the game unplayable for real make me feel disappointed about Ubi.
i will not buy another game of ubi
Learn english, maybe theyll fix it then roflmao

hitman47222
11-24-2012, 09:38 PM
Learn english, maybe theyll fix it then roflmao

His English skills are as good as Ubisoft's porting skills. Both are ****.

TERMIN4TOR1000
11-24-2012, 09:41 PM
His English level is as good as Ubisoft porting levels. Both are ****.
LOL, so true...........but i dont think these bugs are a result of porting, the same bugs appear at consoles from what i read

Andre_0112
11-24-2012, 09:44 PM
It does not solely depend on Ubisoft. Have you noticed how most of the people complaining about low FPS are AMD users? I blame it on AMD and their drivers.

Nvidia already has a beta driver with "FPS Boost" for AC 3.

Good day, sir.

rnewt182
11-24-2012, 09:44 PM
Learn english, maybe theyll fix it then roflmao

*Learn English, maybe then they'll fix it.

Jinemon18
11-24-2012, 09:45 PM
Same problem
20-25 fps Boston !!!
Amd phenom 2 x4 955 be 3.2ghz
Powercolor 6850
8gb ram
Win 7 x64

TERMIN4TOR1000
11-24-2012, 09:53 PM
*Learn English, maybe then they'll fix it.
Hmm, my error wasn't about english language, its about grammar. Oh and im croatian.

MrGreenest
11-24-2012, 09:59 PM
lol, i'm from chile ;D

Tzarken01
11-24-2012, 10:12 PM
It does not solely depend on Ubisoft. Have you noticed how most of the people complaining about low FPS are AMD users? I blame it on AMD and their drivers.

Nvidia already has a beta driver with "FPS Boost" for AC 3.

Good day, sir.
I had relatively low fps on the frontier until I decided to check for and then download a new beta driver for my GTX 680 nvidia card.

It runs great now, all settings maxed out.

leroy19852010
11-24-2012, 11:10 PM
the game looks really nice at 60 fps too, in the homestead area i get constant 60 fps, havnt tried the frontier, im guessing less, but ive just capped it at 35 now, it was 40, but i wanted to illiminate lag, rather than have it go from 60-40-28-60-45, pretty gutted with the performence, but considering i came from the xbox version i feel lucky to get a constant 35, rather than 18-25-30 on 360 and ps3, at least i can play it. just with 5 fps more than consoles but i get nice textures and better graphics so i can make peace with it, i think the lowest ive seen it go in boston is 28, never lower and thats like in one small part of boston looking at a certain angle too lol, how gay is that?, anyway thats what im dealing with, maxed settings apart from world quality on high. makes you happy you spent all that money on a gaming pc doesnt it? and its not just ubisoft, batman arkham city was a disaster with dx11, makes me sick

hd 6950 oc, but makes no dif if oc
i5 2400 3.2
ssd m4
8gb ram

i do wonder if i oc my cpu if ill get a couple of frames but cant be bothered, shouldnt have to