PDA

View Full Version : Just installed AC3..ran Uplay and..



ejvpeji
11-24-2012, 07:05 AM
I logged in with my account then I proceeded to My Games. It says that I currently don't have any games. How do I connect AC3 to Uplay? :nonchalance:

ace3001
11-24-2012, 07:11 AM
If you've installed AC3, start AC3 directly (there probably isn't a desktop shortcut for it, only for Uplay, so access it from Start Menu/Games Explorer), and the game will pop up in Uplay. Click "Go to game", enter product key, and click Play.

ejvpeji
11-24-2012, 07:13 AM
Oh alright the game is currently updating(Ubisoft Autopatch)..I'll wait this out and see. Thanks! So it means that every time I play the game I'll need to start Uplay first, right?

ace3001
11-24-2012, 07:45 AM
Nope. Start AC3 directly. It'll automatically load Uplay if it's not already open. No need to manually open Uplay.