PDA

View Full Version : Assassin's Creed 3 outfit bug? PC



EpicGamer.2006
11-23-2012, 09:39 PM
Hey,
(singleplayer)
i just wondering.. i have that ''blue''outfit on the game but on videos i have assassin's outfit (white)? anybody understand my english or do i have to write this more clearly? :b

Jexx21
11-23-2012, 09:43 PM
it's a bug

montagemik
11-23-2012, 09:46 PM
Hey,
(singleplayer)
i just wondering.. i have that ''blue''outfit on the game but on videos i have assassin's outfit (white)? anybody understand my english or do i have to write this more clearly? :b


Welcome to Assassin's Creed 3 - lol

Illusivebroker
11-23-2012, 09:46 PM
It's because in the cinematic Connor will wear his original white color unless an actual different a different outfit is put on. You may have just got a different colour on not an outfit.

xboxauditore
11-23-2012, 09:49 PM
I think it's because the White outfit is the only "Hi-def" one, the others aren't as developed as Connors original outfit, so they only used the white one in cutscenes.

IDK, Can someone try and explain this in better detail?