PDA

View Full Version : Running the game with DirectX 9



WTFLOLTOXIC
11-22-2012, 01:41 AM
Is there a way to force the game to run at DirectX 9 ?

EDIT: i forgot to mention that my question is for Assassin's Creed III btw

Razrback16
11-22-2012, 03:05 AM
Good question. For the folks having issues with performance, that might help them if they can dial it down to DX9.

Stiler
11-22-2012, 03:32 AM
It was said by MR Shades in the bug thread that DX11 is a part of the game and you can't turn it off.

promero14
11-22-2012, 05:29 AM
U_U **** it.....illl get 2 FPS then...

WTFLOLTOXIC
11-22-2012, 07:20 PM
It was said by MR Shades in the bug thread that DX11 is a part of the game and you can't turn it off.

Aw man, really ?
Btw can you give the link to the page where he says that ?
i couldnt find it :/

KronosJay
11-22-2012, 07:40 PM
The system requirments says that you need at least DirectX10....which is pretty ******ed according to what Mr Shades said

hitman47222
11-22-2012, 08:34 PM
Exactly.. How are DX10 cards supported if the game only runs DX11?

KronosJay
11-22-2012, 08:43 PM
Take a look at this thread http://forums.ubi.com/showthread.php/727986-Assassin-s-Creed-3-Configurations-ini-File
Comment if it works for you!