PDA

View Full Version : AC3 CTD and lost all saved progress



Bamarshall79
11-21-2012, 02:54 AM
Okay this is very upsetting, I had worked through to sequenice 2 on the AC3, my game CTD and I lose all my progress. Anyone else have this happen?:mad:

rabbyx7xafc
11-21-2012, 01:02 PM
i had the same problem... made way through sequence 2 and next time i started the game it said "damaged load game"

it happens if you close the game in desmond's time during the save icon is flashing in the lower left hand side corner..

ninjapeen
11-24-2012, 12:57 PM
same problem, i logged out of the game when i was still playing with haytham in sequence 2 after I had completed a mission and there was no saving icon anywhere i was just idling on the street when i closed the game, but i still have the problem of save lost :P what the hell should i do?