PDA

View Full Version : Assassin Guild Marksman broken?? [Spoiler]



C3G Jester
10-31-2012, 06:17 AM
I played up to the point of where you recruit your 2nd assassin and its a marksman. They told me to select the marksman skill in the Assassin Guild screen and I did so. I then tapped LB (the button you use to call the assassin on the xbox.) and the assassins constantly run to the fight instead of shooting. Is it glitched or am I doing it wrong?? Please advise.

C3G Jester
10-31-2012, 03:16 PM
Come on guys. I need help with the Assassin Guild marksman issue.

xXRazvanXx
10-31-2012, 08:48 PM
Did you use your LT on the target,then used the marksman ability ?