PDA

View Full Version : Full screen & język polski (opcje gry)



Glupiec
07-05-2012, 05:51 PM
Witam jeśli ktoś jest zainteresowany to w folderze
C:\Users\...Nazwa użytkownika…\Documents\Ubisoft\Might and Magic Duel of Champions
znajduje się plik config przez który można zmienić język i włączyć full screen
(a także rozdzielczość i inne opcje)
Język:
W części LOCALIZATION by załączyć polski należy wpisać:
CurrentLanguage=8
Full screen (Uwaga po włączeniu z gry można wyjść tylko przez F4 lub crash’a ):
W części VIDEO w linijce 3 DisplayMode zmienić z 0 na 1.
Mam nadzieja że komuś przydają się te info.

mortis3mortis
07-05-2012, 07:08 PM
male + do info

pelny ekran mozna wlaczac i wylaczac wciskajac lewy alt i enter :P

w tym pliku mzona tez zmienic rozdzielczosc i stosunek szerokosci do wysokosci ekranu bo domyslnie jest ustawione na panoramiczny

Upadly321
07-06-2012, 08:04 PM
ee ludzie... opisałem to w temacie polish community

DjTechShadow
07-06-2012, 08:07 PM
tak to jest jak się nie chce czytać i przekopywać przez masę postów, lepiej na gotowe :)

drag5pl
07-07-2012, 08:24 AM
Też tak macie że jak włączycie pełny ekran to się wam przestawiają przyciski - mam na myśli to że są trochę poniżej grafik?

mortis3mortis
07-07-2012, 09:23 AM
nie :p
ale sproboj ustawic rozdzielczosc i aspect ratio na swoje moze bedzie lepiej

DjTechShadow
07-07-2012, 10:12 AM
dokładnie, domyślnie jest panorama, wystarczy zmienić proporcje i po problemie.

Saint_Drako
07-07-2012, 09:11 PM
a w sklepiku i tak będzie po francuzku :D

DjTechShadow
07-09-2012, 02:35 PM
Saint: to są gotowe grafiki i dlatego język nie ma na nie wpływu obecnie, pewnie później zostaną dodane inne w zależności od lokalizacji.

MarceliB1
08-04-2012, 05:52 PM
Zmieniłem na "8" i nic to nie dało. A może po ostatnim update już ten sposób jest nie aktualny?
Dobrze, że język się nie zmienił na np. kligoński bo bym nie wiedział jak wyjść z gry. :-)

bladykiel
08-05-2012, 02:07 PM
http://www.duelofchampions.pl/forum/showthread.php?tid=2
tu masz jak spolszczyć grę :)

masakrator_222
08-19-2012, 09:57 PM
U mnie wszystko dziala jak trzeba, a nie ma co ukrywac wersja PL znacznie ulatwia zaznajomienie sie z podstawami itd. ;)