PDA

View Full Version : Cam2Pan Help needed...for IL2!



73GIAP_Milan
03-03-2004, 03:26 PM
Well...i got C2P working in Windows (win2k) but each time i start il2 Sturmovik, and press the activation button for C2P (spacebar) still nothing happens and when i quit il2 i notice that the Cam2Pan camera-image is frozen and does not respond anymore..i have to quit C2P and it then i have to start all over again...
(The spacebar is NOT used in my settings in IL2..)

anyone got some hints on how to fix this odd little problem??

and MAYBE a link or a person that can give me Cam2Pan for free? (since i cannot make international money-transfers and thus cannot buy it - bankaccount restriction)

Regards,

Der Tote Baron a.k.a. SK_Black_Knight....
______________________________
Sky Knights Squadron Leader

73GIAP_Milan
03-03-2004, 03:26 PM
Well...i got C2P working in Windows (win2k) but each time i start il2 Sturmovik, and press the activation button for C2P (spacebar) still nothing happens and when i quit il2 i notice that the Cam2Pan camera-image is frozen and does not respond anymore..i have to quit C2P and it then i have to start all over again...
(The spacebar is NOT used in my settings in IL2..)

anyone got some hints on how to fix this odd little problem??

and MAYBE a link or a person that can give me Cam2Pan for free? (since i cannot make international money-transfers and thus cannot buy it - bankaccount restriction)

Regards,

Der Tote Baron a.k.a. SK_Black_Knight....
______________________________
Sky Knights Squadron Leader

tsisqua
03-03-2004, 04:23 PM
Go to "My Space" and check your private topics, M8.

Tsisqua

http://server5.uploadit.org/files/tsisqua-nedChristie.jpg
Tsalagi Asgaya Galvladi