PDA

View Full Version : acb code is already activated how does this can happened



wirangzarder
05-15-2012, 08:00 PM
acb code is already activated how does this can happegre


greetings wirangzarder

mr_bad09
05-15-2012, 08:28 PM
When you bought the game was it sealed?

If not I had this with AC2 in a store when they took a copy in trade by mistake. Check (and double check) you entered the key correctly if you have head back to store you bought it from and they should give you a refund.

Andrew32098
05-15-2012, 10:30 PM
same here i bought the game last night entered it today and wont let me play it i wrote it down and checked it please help me i bought it off steam to

mr_bad09
05-16-2012, 09:01 AM
Sounds like Ubi's wonderful consumer friendly DRM servers might be playing up again if you bought it off Steam and it doesn't work. You'll probably need the help of Ubi support I'm afraid.

Seeing as someone else is having the trouble you are you should probably email them to wirangzarder.

EDIT - Worth noting that when I couldn't get on to their consumer friendly DRM servers to activate my own ACB the first time it did still let me play the single player, you may still be able to play but you still need to activate it for the extra uplay stuff and Multiplayer.