PDA

View Full Version : 153's fuel gauge doesn't seem to work?



XyZspineZyX
06-20-2003, 12:44 PM
For me anyway, that is if, the gauge that is pictured on the keycard is the correct gauge.

~S! BPO3_Bulz

XyZspineZyX
06-20-2003, 12:44 PM
For me anyway, that is if, the gauge that is pictured on the keycard is the correct gauge.

~S! BPO3_Bulz

XyZspineZyX
06-22-2003, 04:55 PM
Happens in Stukas too.. When i take 25 % fuel it still shows full tank..

<center>http://koti.mbnet.fi/vipez/shots/Vipez2.jpg </center>

XyZspineZyX
06-23-2003, 04:15 AM
Vipez- wrote:
- Happens in Stukas too.. When i take 25 % fuel it
- still shows full tank..

The fuel gauge is in Litres and not %

The range of the gauge doesn't reflect the entire tankage of the aircraft. This is common to several planes.

<center>
Read the <a href=http://www.mudmovers.com/sturmovik_101/FAQ.htm>IL2 FAQ</a>