PDA

View Full Version : Cant login in Bound in blood. 4/4 2012



JoseyWales1313
04-04-2012, 05:41 AM
any more having the same problem,

Masterserver down again?

How many have same problem like me?

Lex_111
04-04-2012, 03:59 PM
Hi JoseyWales

Yup master server looks to be down i haven`t been able to connect for days. I`e had a m8 connect also and same thing can not connect to the loby! i`m hosting the TWB* server i`ve seen yours before the problems. Lets hope they sort this out? maybe they are moving the master server over to a more stable server?


Bl4ckJ4ck

Lex_111
04-04-2012, 04:04 PM
Also just had ago at making a new account and this times out also when sending info out? Grrrrrr please sort this out!!

JoseyWales1313
04-04-2012, 05:07 PM
Why do we have a supportwhen we get those answers

Here is copy of my support site

Customer josey via CSSWeb 04/03/2012 13:45
your masterserver is down again, when is it up and running again
why is this issue back all the time?
__________________________________________________ _________________
response Ubisoft Technical Support 04/03/2012 14:45
Hi magnus

Thank you for contacting Ubisoft Technical Supporton Call of Juarez: Bound In Blood.

To answer this email, update this incident (do not create a new event).

Our servers are up, can you explain a little more what the problem is please?

If you have further questions, pleasedo not hesitate to contact us againand we will help you further.
Sincerely

Ubisoft Technical Support
__________________________________________________ _____________________________
Customer josey via CSS Web 04/03/2012 16:20

we can not log in, and it applies to all
__________________________________________________ ______________________________
Response Ubisoft Technical Support 04/04/2012 15:01
Hi josey

Thank you for contacting Ubisoft Technical Supporton Call of Juarez: Bound In Blood.

To answer this email, update this incident(do not create a new event).

I'm sorry, but unfortunately, the only thing I can recommend that youpost on the forum as soon asthe servers go down.
We who sit hereon the tech support is no information other than that I gave you earlier.

I apologize for any inconvenience this causes

If you have further questions, pleasedo not hesitate to contact us againand we will help you further.

Sincerely,

Ubisoft Technical Support.

Lex_111
04-04-2012, 05:16 PM
hummm my servers up also but i need to go through their lobby to connect to it lol they must know it`s broken?

Lex_111
04-04-2012, 05:18 PM
also i could not login to here with my account details it gave me this name lol and said i made three post when i`m new on here lol

Lex_111
04-04-2012, 05:21 PM
the servers aren`t down its the lobby connecting to the master server list

Lex_111
04-04-2012, 05:26 PM
why don`t they try to connect with the game? someone must have it over there????

JoseyWales1313
04-04-2012, 05:39 PM
my server can not log in
i dont understand what ubi is doing

Lex_111
04-04-2012, 05:44 PM
i can`t get through the lobby to see the servers! i`ve put in a Technical Support post aswell

JoseyWales1313
04-04-2012, 06:16 PM
me to and you se what i write to the support and who help i got

Lex_111
04-04-2012, 08:00 PM
just got this from them

Hello david

Thank you for contacting Ubisoft Technical Support regarding Call of Juarez: Bound In Blood.

In order to respond to this email, please update this incident (Please do not create a new incident)

Please could you try the following:

Link: http://ubisoft-en.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/13744

If you have any further queries or issues please do not hesitate to contact us again and we will assist you further.

Kind Regards,
Shane
Ubisoft Technical Support.

JoseyWales1313
04-04-2012, 08:26 PM
the first mail you got fromthem is always a auto respons,
send same mail again via link you got

Sry for my bad english:)

Lex_111
04-04-2012, 08:41 PM
don`t worry about your english you doing fine!. :) i have like you said resent the post and await. :mad: i have friends that can not get in it isn`t just us JoseyWales.

Lex_111
04-04-2012, 08:48 PM
ok just had another player try to connect and no luck lobby times out!:p

shifty48
04-04-2012, 09:28 PM
I just cannot beleive that I still cant get into the lobby.
TECS come on lets see if you can log in with the game.
You told us that there is nothing wrong, well there is as not just me, but half my clan cant get in, as well as many other people we know, and play with.
We are paying for a server to run this, so it's us that's losing out.

Pleeeeeaaaaasssse recheck, and get the thing going.
Thank You.

shifty48
04-04-2012, 09:34 PM
the first mail you got fromthem is always a auto respons,
send same mail again via link you got

Sry for my bad english:)

Well Josy your not the only one me and Lex belong to the same clan, and we all have the same problem.
You have seen me play as John W Hardin :), so yea I recognize your name.
This is becoming a right pain the servers are always going down for the PC side, but they are always running on the ps3 or x box, sad really .

Stale_Crackers
04-04-2012, 11:20 PM
I play this game a lot online from a pc and haven't been able to connect for a couple of days now. Losing patience and will most likely switch to another multiplayer game from a different company. Too bad, since I really enjoy the multiplayer facet of CoJ2. Maybe it will be up some day... :eek:

Ubi-MoshiMoshi
04-05-2012, 10:29 AM
Hi guys, do you all have the correct ports open? http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/12748/p/0/session/L3RpbWUvMTMzMzYxODA1Ni9zaWQvMmwzekNTVWs%3D

N1ldo
04-05-2012, 11:13 AM
Why the hell did not return to the servers?

Lex_111
04-05-2012, 02:23 PM
ok the game is now online no ports needed to be looked at as it isn`t our pc `s too many of us with the same problem. i was also going to move on if it wasn`t back soon!

JoseyWales1313
04-05-2012, 03:13 PM
I do not understand that we have to answer to check out our ports, they think we are stupid or what, same thing every time

Lex_111
04-05-2012, 03:29 PM
yup never their end always us shame as this is a good game i wish they would fix it and make it better. JoseyWales i left a post on their face book page also this was better than support. If you have any problems or need me to check something out for you please message me!

Gazitron
04-05-2012, 06:41 PM
Oh guys, if I could have any programmer in my modding team we could fix this issue. We wanted to create the connection like LAN (Quake 3) style with no any logging to master server. OR to create our own master server instead. But I didn't have any programmer to help me. I have all the tools but nobody to help me.

JoseyWales1313
04-06-2012, 02:58 AM
sry Gazitron cant help you, but i hope you get one

JoseyWales1313
04-06-2012, 02:59 AM
Ok lex_111 thx