PDA

View Full Version : Problem with Assasin's Creed 2



Bruner9
03-04-2012, 09:11 AM
Hi! I came to the mission where I need to train fighting skills with uncle Mario, but when I need to fight I can't lock on target :mad: In control menu say's that buton for lock on is right mouse buton but when I press it, nothing happening...Is game bugged or what? PS. Sorry for bad English :) Edit: placed on the wrong forum:(

shazamnick
05-04-2012, 10:15 AM
I'm too having this problem. It's seem this game is getting a lot of bugs.

ThaLulz
05-04-2012, 01:54 PM
The default lock-on but.ton on PC is "F"...

leeqzgu
05-04-2012, 01:55 PM
[spam]

Black_Widow9
05-04-2012, 09:52 PM
Please check here-
How to Complete the "Practice Makes Perfect" Mission (http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/13364/p/88%2C2108/session/L3RpbWUvMTMzNjE2NDQ2MS9zaWQvZkFqczFpWGs%3D)