PDA

View Full Version : Assassins Creed Relevations BUG



Beowulf7b
02-27-2012, 09:25 PM
I have bought ASR instal it and play all work. Then for 1 mounth i dont play. Whne i start play it say update. I update it and start. Whne i press PLAY show me black screen and game shutdown i try reinstal but it didnt work please help. Thanks before. i write this to ASR console sory it is bug sory.. please delete is.

spectatorx
02-28-2012, 12:17 PM
Try tips from my faq, link to faq is in my signature.

There is few working solutions for black screen error.

Beowulf7b
02-28-2012, 05:09 PM
I can record a video but i dont know before all work and thne no can please help someone me Thanks