PDA

View Full Version : Problem with AC2 playing!



juvenileheroine
02-05-2012, 01:33 PM
Don't know if I should post this here or somewhere else.
Anyways, I've installed AC2 on my computer, everything seems to work fine, the log in box comes up and everything but when I press play the screen turns black and I can only hear the sound of the game, but can't see anything! Is there something I can do to get it to work? please help!

Ubi-MoshiMoshi
02-05-2012, 06:33 PM
The most common cause for this problem is not meeting the video requirements. Please have a look here

http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/13296/p/88
http://ubisoft.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/15062

juvenileheroine
02-07-2012, 12:42 PM
Yeah, gonna have to check all of that out, thanks for the help (: