PDA

View Full Version : Formations



asurob11963
11-19-2004, 07:07 PM
I have read that we can set formations in the FMB, but cannot find the controls to do that. Any help would be appreciated. Thanks

Tater-SW-
11-19-2004, 07:40 PM
You can set formations in flight to the planes under your control, but not in the FMB that I am aware of. At least the japanese planes fly Vics when you set 3 planes now.

tater

asurob11963
11-19-2004, 07:44 PM
rats, but thanks

Tater-SW-
11-19-2004, 08:44 PM
You can make a formation by hand in the FMB. There's a mission posted by someone who made a B-17 box formation. You can always set up the planes in the FMB, and use the text file version to move them around as a group. There are some threads in the mission builder forum about this.

tater