PDA

View Full Version : Can AC run on Vista64



ithunder
03-15-2008, 10:21 PM
For i just buy a new 8800GT and 4GB DDR2-800
for cysis and AC .
it seems that vista32 doesnt fully support 4G.
so i download the vista64 sp1 ultimate and flash the crack oem bios on asus p5k-delux .
so does ac support vista64?

And my favourite football club is also AC Milan.

ithunder
03-15-2008, 10:21 PM
For i just buy a new 8800GT and 4GB DDR2-800
for cysis and AC .
it seems that vista32 doesnt fully support 4G.
so i download the vista64 sp1 ultimate and flash the crack oem bios on asus p5k-delux .
so does ac support vista64?

And my favourite football club is also AC Milan.

ithunder
03-15-2008, 10:33 PM
any guy who knows
or i have to reinstall vista32

davo81
03-16-2008, 01:15 AM
No 64bit version of the game will be made.

caswallawn_2k7
03-16-2008, 07:54 AM
it doesnt mean it wont run tho as 64bit operating systems can run 32 bit applications.

Crash_Plague
03-16-2008, 11:16 AM
http://forums.ubi.com/images/smilies/agreepost.gif

Storstrut2
03-16-2008, 01:22 PM
Yes it can, I do with no problems except the constant freeze every 30 minutes or so when i have to restart the game from last savepoint. But I think all platforms Suffer from that atm..

If someone has an idea to fix that please share..

BTOG46
03-16-2008, 01:52 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Storstrut2:
Yes it can, I do with no problems except the constant freeze every 30 minutes or so when i have to restart the game from last savepoint. But I think all platforms Suffer from that atm..

If someone has an idea to fix that please share.. </div></BLOCKQUOTE>
The only thing anyone here can share, is that as the PC version is still a long way from release, it's a bit dumb to say you're running it, especially as we know a bugged version is on the torrents........... http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-indifferent.gif