PDA

View Full Version : asking q



ramhz.JokerB
12-24-2010, 05:26 PM
is assassins creed brotherhood only work for xbox360 slim only?
can it work on xbox 360 arcade?

because when i boght xbox360 cd's last thursday. The owner of the store said
assassins creed brotherhood can only be played on xbox360 slim.


tq

ramhz.JokerB
12-24-2010, 05:26 PM
is assassins creed brotherhood only work for xbox360 slim only?
can it work on xbox 360 arcade?

because when i boght xbox360 cd's last thursday. The owner of the store said
assassins creed brotherhood can only be played on xbox360 slim.


tq

tyrce111
12-24-2010, 05:47 PM
I dont know what the 360 arcade is...
If your talking about the classic white 360 with green trims and a red ring on it...
Then I'm prety sure your okay...
Aslong as your not talking about the ORIGINAL XBOX!

ramhz.JokerB
12-24-2010, 06:09 PM
i mean 360 arcede white only no green trims and no red ring

rocketxsurgeon
12-24-2010, 06:25 PM
I know what one you mean, the one with quite a low memory?

It doesn't have the extra 'level' at the top.

I'm a PS3 user, so i don't know all the ins and outs of it, but i know some games can't be played on this version of the 360. You might want to actually check with a 360 user though.

Thrawn526
12-24-2010, 06:28 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by ramhz.JokerB:
is assassins creed brotherhood only work for xbox360 slim only?
can it work on xbox 360 arcade?

because when i boght xbox360 cd's last thursday. The owner of the store said
assassins creed brotherhood can only be played on xbox360 slim.


tq </div></BLOCKQUOTE>

The person obviously doesn't know what he is talking about. Xbox 360 games work on Xbox 360 systems, no matter what version of the system it is. The only thing that slims have over all of the other models of Xbox 360 systems is that the slims can use Kinect without needing an extra power cord to power the camera.

In sort, any Xbox 360 game will work on any Xbox 360 system.

IPurple904
12-24-2010, 07:47 PM
The guy who told you that is stupid. Only thing diffrent with arcade and slim other then the size diffrence and color maybe is that the arcade doesnt come with a hard drive. you have to buy one for it. its the same system just looks diffrent etc.

Seriously. People are stupid.. thats like saying final fantasy 12 only works on slim ps2's and not the other ps2's.

ramhz.JokerB
12-24-2010, 10:20 PM
but if i want to play AC brotherhood, i dont have to buy hard drive for my 360 right?

obliviondoll
12-25-2010, 04:34 AM
I believe it does require a small install.

It does on PS3, but they all come with hard drives.

And seriously, not having a hard drive when playing any AC game is a bad plan. Get one.

KrYpToNiC95
12-25-2010, 05:11 AM
Ladies and Gentlemen i give you our idiot