PDA

View Full Version : First Skin From Own Template



-HH- Beebop
06-06-2005, 07:19 AM
Well, I did it. Made a skin totally from scratch. I was making a mission over the frozen Gulf of Finland and needed a Blenhiem with a winter skin. I didn't have one on file so......I made a template from the Void and began to paint. This is the result:

http://img.photobucket.com/albums/v289/HH_Beebop/WinterBlenheimMk.jpg
(shown with ingame markings)

Many thanks to Adlabs for his marvelous Panel Finder tool, without which I would now be bald! http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_biggrin.gif

Comments please.

KRISTORF
06-06-2005, 07:21 AM
Not bad at all Beebop, poss that panel lines are a bit 'heavy', but otherwise very nice

Freelancer-1
06-06-2005, 08:34 AM
Looks Great, Beebop!

Lot of work to get that cammo right, I'm guessing.

Swastikas look a little clean. Although that may be something to do with the game as I have the same problem on some skins. I often can't get the panel lines to show through in-game even though they're there in the .psd.

Keep up the good work.

Freelancer

http://forums.ubi.com/images/smilies/1072.gif Just noticed it was in-game markings.

-HH- Beebop
06-06-2005, 05:54 PM
Thanks for the comments.

KRISTORF;
I agree. I'll soften them up a bit.

Freelancer;
The cammo's not that hard if you know how. (I'm not telling at this point, I've got to have a few secrets.) http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-wink.gif

I really need to install IL-2 Mat Manager when I want to go "quick and easy" with an unmarked skin. I could get some very realistic looking markings that way.

Concerning your panel lines....have you tried promoting them, i.e. moving them up? Also has the opacity of the layer been lowered? Try raising it. Another thing to try is using the burn/darken tool on the layer or copying the layer and adjusting opacity.