PDA

View Full Version : Firefox with http://www.pacific-fighters.com/-page: my CPU usage goes to 100%... :-(



Freycinet
10-16-2004, 01:42 PM
To the Ubi-web designer:

As an ever-growing number of people, I use the Firefox browser.

When I use the new web page of Pacific Fighters I have a big problem though: my CPU usage goes to 100% and stays there as long as the web page is open.

I don't know if it is the Bf-109 animation on top or the menu system on the left, but there definitely is a problem.

I can also see it because the menus work very slowly for me. When I click an item, I have to move the cursor subsequently to be able to access the item.

This is the page I'm referring to:
http://www.pacific-fighters.com/en/home.php?skin=S2

I hope you can re-design the page...

Thx,

Tully__
10-16-2004, 01:44 PM
Frey, use the little drop down menu on the right to switch to the Pacific Fighters skin. It's still CPU intensive but a lot less so.

As for me, I've bookmarked the forums and don't even go to the main page more often than once a week http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif.

Freycinet
10-16-2004, 02:14 PM
thx for the reply tully!

BTW, you should use your (presumed) connections with Ubi to tell them that the page as it is, is just not acceptable. I can imagine that it will freeze a lot of computers and generally turn people off. The problem is worse than any positive effects which those flashy graphics might (?) give.

Tully__
10-16-2004, 02:16 PM
I'd say Extreme_One is your man for that sort of comments, or contact them directly using the "Contact Us" link at the bottom of the forum.

VW-IceFire
10-16-2004, 02:43 PM
I use Firefox and don't see the CPU usage jump...very odd.

LEXX_Luthor
10-16-2004, 04:48 PM
I use FireFox and don't see any animation thing except some moron box asking me to download a plugzin. I miss all the cool ads cos I don't get teh plugzins. http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-sad.gif

http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif http://forums.ubi.com/images/smilies/16x16_smiley-happy.gif

Mashie_Nibblick
10-16-2004, 07:51 PM
I'm running Firefox, have the plug-in, zippy little '109 and all, and my usage is never higher than about 18%, so no problems here. Perhaps you're experiencing other issues. Sadly, I'm not the one to ask. Maybe someone in Community Support, or whatever it's called these days, can help.

Longjocks
10-16-2004, 08:06 PM
Yeah, it's not much to do with the page I'm afraid. There's something else going on with your browser/system.

georgeo76
10-16-2004, 10:47 PM
Install the Adblock (https://update.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=10) extension and block the banner animation.

The banner adress is:
http://www.pacific-fighters.com/en/skins/S1/header.swf

for the PF skin:
http://www.pacific-fighters.com/en/skins/S2/header.swf

Freycinet
10-17-2004, 05:12 PM
I have adblock georgeo, but hadn't thought of that, thx, it works perfectly!

BlakJakOfSpades
10-17-2004, 08:04 PM
it seems this happened to me when i had the main page opened twice, but no other time

rummyrum
10-18-2004, 07:12 AM
I had it was well....page would be minimized and still eating up my processes http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_mad.gif .