PDA

View Full Version : Speed, Altitude and Heading Diplay



Major_Hung
12-29-2004, 09:37 AM
For some reason all I have is the Heading Display on and the other 2 ( Altitude and Speed ) are now missing from the cockpit view, if anyone can help ??? thanks much appreciated

Diablo310th
12-29-2004, 09:43 AM
check your speedbar settings in game. You may have accidently changed the settings. This is found in "controls " section. There is a command for Toggle Speedbar I believe.

Major_Hung
12-29-2004, 10:28 AM
thanks for the help but in options all you can do is toggle the speed bar on or off, mine is set to on but all i se is the heading indicator and nothing else

SeaFireLIV
12-29-2004, 10:35 AM
Your not reading Diablo310th message properly. Go into PF, look for:

`Hardware Setup`, go to `INPUT`, then `HOTAS`, find `Toggle speed bar` put a keyboard command to it.

Apply and you`re Done!

Major_Hung
12-29-2004, 10:45 AM
thanks, i have it fixed now