PDA

View Full Version : Ghost Recon Advanced Warfighter Crashing



dbucklaew
06-15-2007, 10:15 PM
I am runing an AMD 64 2.8 Ghz processor and a Nvidia 660 GT SLI video card
1 G Memory

The game is constantly causing my computer to reboot, I have rolled back my video drive to an older model as the FAQ suggest I have also lowered all my setting in the game and in my video settings. I have also downloaded and installed all the patches. What else can I do?

Please help!!!!!!!!

Dave

dbucklaew
06-15-2007, 10:15 PM
I am runing an AMD 64 2.8 Ghz processor and a Nvidia 660 GT SLI video card
1 G Memory

The game is constantly causing my computer to reboot, I have rolled back my video drive to an older model as the FAQ suggest I have also lowered all my setting in the game and in my video settings. I have also downloaded and installed all the patches. What else can I do?

Please help!!!!!!!!

Dave

ColinCJ
06-16-2007, 08:43 AM
Some tips above.
Mem is a bit on the low side.
It depends on op sys too.

Have a look above lots of help.
http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/2791043913/m/5121054005

Spawne32
06-16-2007, 11:30 AM
Im sorry i dont understand, how is his memory a bit on the low side? 1gig is more then enough to play GRAW

ColinCJ
06-16-2007, 11:49 AM
Depends on the OS, and what else is running IG is the minimum.

Gamtu
06-16-2007, 01:37 PM
Im getting a crash. I'm in the mission where you have to take out the bunkers. I get one area cleared. Then set the C4 charge and run like hell.. But while the building is exploding the game crashes. A crash window pops up saying:

Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\managers\worldmanager.dsf(-1): cant find member: save in type <void>

SCRIPT STACK

data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission04\mission04.dsf(0)

Anyone know why this might be happening? I updated my graphics drivers from 158.22 to 160.02 and the game crashes exactly the same way in the same spot.

Dell XPS 710 H2C
QX6700
4GB RAM
Dual 768MB nVidia GeForce 8800GTX
Raid 0 Dual 160GB 10000 rpm
X-Fi sound card
Ageia PhysX Processor
1 kilowatt Power Supply

ColinCJ
06-16-2007, 03:31 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Gamtu:
Im getting a crash. I'm in the mission where you have to take out the bunkers. I get one area cleared. Then set the C4 charge and run like hell.. But while the building is exploding the game crashes. A crash window pops up saying:

Crash in application version: grpcrc1.35

data\lib\managers\worldmanager.dsf(-1): cant find member: save in type &lt;void&gt;

SCRIPT STACK

data\lib\setups\setup.dsf(0)
data\levels\mission04\mission04.dsf(0)

Anyone know why this might be happening? I updated my graphics drivers from 158.22 to 160.02 and the game crashes exactly the same way in the same spot.

Dell XPS 710 H2C
QX6700
4GB RAM
Dual 768MB nVidia GeForce 8800GTX
Raid 0 Dual 160GB 10000 rpm
X-Fi sound card
Ageia PhysX Processor
1 kilowatt Power Supply </div></BLOCKQUOTE>
Hi go back to the previous save point and restart that mission, be sure to delete broken one first.

Also better to start your own thread re your particular problem.
Cheers

Gamtu
06-17-2007, 06:00 PM
Hey thanks for the help that fixed it.

Luis_Wu
06-18-2007, 11:11 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by dbucklaew:
I am runing an AMD 64 2.8 Ghz processor and a Nvidia 660 GT SLI video card
1 G Memory

The game is constantly causing my computer to reboot, I have rolled back my video drive to an older model as the FAQ suggest I have also lowered all my setting in the game and in my video settings. I have also downloaded and installed all the patches. What else can I do?

Please help!!!!!!!!

Dave </div></BLOCKQUOTE>

more RAM please