PDA

View Full Version : Location Quest



BurningGeneral
01-31-2010, 01:27 PM
Can you use each location only for one quest?

BurningGeneral
01-31-2010, 01:27 PM
Can you use each location only for one quest?

seir
02-01-2010, 01:15 AM
Location that is once disabled can't be used again.