PDA

View Full Version : Win X64



archer49d
02-09-2005, 10:47 PM
Will SH3 run on the Windows x64 OS?

archer49d
02-09-2005, 10:47 PM
Will SH3 run on the Windows x64 OS?

hauitsme
02-09-2005, 11:12 PM
Will Windows x64 even run native 32-bit software? And if it does, how buggy is x64 going to be? Remember, were talking about MicroSoft here! Since when, in the history of mankind, has this company EVER got an O.S right the first time out?

Jose.MaC
02-10-2005, 01:04 AM
Maybe with MS DOS. Long, looooooong time ago.

Messervy
02-10-2005, 06:33 AM
Just to refresh everyones memory

http://www.whowantsabalti.com/misc2/win-rg.swf

archer49d
02-10-2005, 01:04 PM
I already have win x64, it runs smoothly and much better than any Windows OS, ever and this is still the troubleshooting period, I do think that this one will be a success off the bat. It does run other Games, but a problem I've run into was in Rome Total War, where the game was like watching little kids after feeding them 8 candy bars and 2 mountain dews, and a bag of sugar... Translation: FAST, too Fast to play. Will SH3 do the same or are we in the clear.