PDA

View Full Version : Help, help help



ashmano0707
12-23-2006, 07:55 AM
I am tearing my hair out, I have been trying to sort this out for 3 days now, atleast 10 hours:

I have PF + all the other addons to 4.04m

I can play on hyperlobby if I join an established server HOWEVER I cannot set up as a server for a coop mission with my buddies be it through hyperlobby or direct using my IP address.

I have a router and I have forwarded the appropriate ports. My firewall is off [on PC] I have checked that I have the correct IP address.

I have written my own Co op scenario which I am dying to try out with my budies but I just cant get online with them , Please, please help !!!!

Ash

ashmano0707
12-23-2006, 07:55 AM
I am tearing my hair out, I have been trying to sort this out for 3 days now, atleast 10 hours:

I have PF + all the other addons to 4.04m

I can play on hyperlobby if I join an established server HOWEVER I cannot set up as a server for a coop mission with my buddies be it through hyperlobby or direct using my IP address.

I have a router and I have forwarded the appropriate ports. My firewall is off [on PC] I have checked that I have the correct IP address.

I have written my own Co op scenario which I am dying to try out with my budies but I just cant get online with them , Please, please help !!!!

Ash

VW-IceFire
12-23-2006, 08:23 AM
Have you tried moving your computer into the DMZ (this is semi-dangerous) of your router to see if its a port problem or just tried the port forwarding?

You might want to post this in the Community Help area instead of here.<div class="ev_tpc_signature">

http://home.cogeco.ca/~cczerneda/sigs/icefire-tempestv.jpg
Find my missions at Flying Legends (http://www.flying-legends.net/php/downloads/downloads.php?cat_id=19) and Mission4Today.com (http://www.mission4today.com).

ashmano0707
12-23-2006, 08:31 AM
yes I have tried that.

I have been searching for the community help, guess I am getting frustrated and now cant see for looking. Any chance of a link there?

FoolTrottel
12-23-2006, 10:53 AM
Community Help (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/frm/f/49310655)

ashmano0707
12-23-2006, 02:27 PM
TY posted there now

ashmano0707
12-24-2006, 07:04 AM
OK, Finally got to the bottom of this Problem. It seems that you cannot have 2 rules involving the same port or group of ports and thats what my problem was, 2 rules involving port 21000. Now they have been consolidated all is fine.

Cheers for the help - I knew it would be something simple.

Ash