PDA

View Full Version : UPlay



Nikolisko
10-27-2010, 12:34 PM
Ok,I need help,How do i open the UPlay Menu in AC 2 on my PC?!??!?!?!? Please help me!

Nikolisko
10-27-2010, 12:34 PM
Ok,I need help,How do i open the UPlay Menu in AC 2 on my PC?!??!?!?!? Please help me!

Nikolisko
10-27-2010, 12:39 PM
Whoops,Wrong topic,Sorry