PDA

View Full Version : A problem with settlers 7



kjell534
04-10-2010, 03:17 PM
Hello
I bought settlers 7 2 days ago and after a lot of updating i finally was able to play.
I completed the first campaign level and then in lvl 2 i get an error. Fatal error Invalid parameter.
Does anyone knows what the problem is? I already tried to find a solution but wasn't able to find one.
PLease help me .I really want to continue http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

kjell534
04-10-2010, 03:17 PM
Hello
I bought settlers 7 2 days ago and after a lot of updating i finally was able to play.
I completed the first campaign level and then in lvl 2 i get an error. Fatal error Invalid parameter.
Does anyone knows what the problem is? I already tried to find a solution but wasn't able to find one.
PLease help me .I really want to continue http://forums.ubi.com/images/smilies/11.gif

caspardam
04-12-2010, 09:35 AM
I have the same problem...
Can anyone with a computerbrain superior to mine help =)?

Bunga83
04-12-2010, 09:40 AM
I've had exactly the same error, and a few others, runtime error, out of memory error... I have submit a ticket, but haven't had a response from Ubi yet, so I'm still clueless about what the problem is, and what i can do about it... If i know more, ill let you know!

winston300
04-13-2010, 05:26 AM
try to disable the savegames online with the gear in the launcher(menu), because it autosaves too.

caspardam
04-13-2010, 09:00 AM
Where exactly in the menu?

And I keep getting another error; something like setlers.exe is running in an odd way...

Thanks in advance!

winston300
04-13-2010, 11:11 AM
next to the minus, in the right corner. when clicked on it you can put your savegames on your computer.

install the newest patch.. or else for the 2 time

caspardam
04-14-2010, 10:44 AM
Thanks, just found it, let's see if it works =)