PDA

View Full Version : IL-2 1946 Win 7 64bit installation problem



Jusva2
11-25-2011, 02:22 AM
Hi! Just bought IL-2 1946 and trying to get it installed to Win 7 64 bit Home Edition.

Tried every trick in the book (run as admin, compatibility modes) but no help..

Any more ideas how to get the game installed?

DD_crash
11-25-2011, 02:38 AM
Hello, have a look here (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/2861000908)You will need to create a new folder not in program files for it to run properly.

Jusva2
11-25-2011, 03:37 AM
I can't get even the installer to start, it opens up the "Choose Language"-window and when I click OK nothing happens.

Steven190
11-26-2011, 07:53 AM
Try this
Open the DVD in explore
find the setup icon
right click on the icon
select "run as Administrator"

Jusva2
11-27-2011, 06:37 AM
Allready tried, doesn't work.

Steven190
11-27-2011, 03:24 PM
Have you tried to install the IL 2 or PF first? then do an install with 1946.

Tully__
11-27-2011, 03:25 PM
Did you check the thread linked by DD_crash at http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/2861000908 (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/2861000908/)? If so, did you read the whole thread (yeah, I know it's long)?
If running setup.exe from the disk doesn't work, try running a.exe

Jusva2
11-28-2011, 03:54 AM
Originally posted by Tully__:
If running setup.exe from the disk doesn't work, try running a.exe

Tried that, got the installer running finally.
But while Preparing for install, the blue bar loads up to approx. 40% and then hangs up..

I'm beginning to think that maybe there's some copy protection that conflicts with my DVD-RW drive...

EDIT: It did work, just took about 15 minutes for the installer to fully load!

Thanks for the help!

juan870
12-15-2011, 03:55 PM
Originally posted by DD_crash:
Hello, have a look here (http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/49310655/m/2861000908)You will need to create a new folder not in program files for it to run properly. http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_rolleyes.gif negro (http://juan)

juan870
12-15-2011, 04:01 PM
<span class="flash-video"> </span>

DD_crash
12-16-2011, 04:54 AM
Link works for me. Long way, go to Community help forum and read sssssnakes win7 thread.