PDA

View Full Version : Stationary planes on maps



MOH_GUMBY
03-15-2004, 06:45 PM
Gents..

Is there an easier way to add stationary planes to help stutter on maps other than manually in the mission builder?

Maybe someway to add them as text in the mission file?

Gumby

MOH_GUMBY
03-15-2004, 06:45 PM
Gents..

Is there an easier way to add stationary planes to help stutter on maps other than manually in the mission builder?

Maybe someway to add them as text in the mission file?

Gumby

S77th-Doofy
03-15-2004, 06:53 PM
Even if you could add them in in text in the .mis file, they would still cause the 'stutter'. The stutter is caused by computers having to keep track of so many objects, forests, buildings, planes, tanks, aaa guns. If you fly past a field of 1000 B-17's your video will be super slow because the computer has to constantly load skins, blur them at different distances, shadow them all and serve them up to your monitor hot and fresh.

Visit http://www.maddog-simulations.com home of the Savage 77th and =69th= bulldogs.
http://www.maddog-simulations.com/themes/fiblack/images/logo3.gif

MOH_GUMBY
03-15-2004, 07:17 PM
Sir..

Guess I should have been more specific. I was talking in regards to "spawn" stutters and wanted to place poplular stationary planes in a far corner of the map.

Gumby