PDA

View Full Version : Intro Video corruption



AUNTTRUDY
09-06-2005, 07:55 PM
I just got the game and am having strange colors
appear when when I see the the intro movie. Also when I try to watch the tutorials. The actual games plays fairly well but there is some
slight color corruption there also.
Iam using:
a Barton 3000 [32 bit]
Ati 9800 pro [with latest Catalyst drivers]
Scsi Hardrive [Maxtor 15000]
1 gig of ram [Crucial Xms]
Asus MB
LG dvd burner 16x with power DVD software.

I have the 1.4 patch for the retail US ver.
It came with the manual so I figured it was retail. I am new to this DVD thing so maybe I have'nt set the dvd up right, I have the Power dvd latest patch. All help is very much appreciated
thx

AUNTTRUDY
09-06-2005, 07:55 PM
I just got the game and am having strange colors
appear when when I see the the intro movie. Also when I try to watch the tutorials. The actual games plays fairly well but there is some
slight color corruption there also.
Iam using:
a Barton 3000 [32 bit]
Ati 9800 pro [with latest Catalyst drivers]
Scsi Hardrive [Maxtor 15000]
1 gig of ram [Crucial Xms]
Asus MB
LG dvd burner 16x with power DVD software.

I have the 1.4 patch for the retail US ver.
It came with the manual so I figured it was retail. I am new to this DVD thing so maybe I have'nt set the dvd up right, I have the Power dvd latest patch. All help is very much appreciated
thx

Messervy
09-06-2005, 07:56 PM
Download the latest version of windows media player.

AUNTTRUDY
09-06-2005, 09:08 PM
Thanks Meservy! That took care of the problem!