PDA

View Full Version : ranks



XyZspineZyX
07-09-2003, 03:14 PM
Hi,

The German ranks are somehow overwritten by their Russian counterparts.

I don't know how this happened, maybe because of the use of
IL2-manager or installing missions and/or campaigns I downloaded.

But, anyhow, it's getting anoying german pilots flying with a rank of Podpolkovnik, doesn't seem right.

Who gan give me the right German ranks used in FB.
Can't get this information on the NET.


TIA

Dr.Knor

XyZspineZyX
07-09-2003, 03:14 PM
Hi,

The German ranks are somehow overwritten by their Russian counterparts.

I don't know how this happened, maybe because of the use of
IL2-manager or installing missions and/or campaigns I downloaded.

But, anyhow, it's getting anoying german pilots flying with a rank of Podpolkovnik, doesn't seem right.

Who gan give me the right German ranks used in FB.
Can't get this information on the NET.


TIA

Dr.Knor

XyZspineZyX
07-10-2003, 11:48 AM
Turn off the option "realistic german awards and ranks" in IL2 manager, and the german ranks will be back.

Due to this bug, if you don't want FB's politically correct medals (svastikas replaced by purple diamonds), your german pilot will have to cope with russian ranks.It's not worth it...

XyZspineZyX
07-10-2003, 02:46 PM
Thanks,

I got the German ranks back, but there seems something wrong in FB, when playing a German campaign I was promoted to 'Fw.' but my profile says i am Leutnant.

Fw. meens according to this site http://members.aol.com/dheitm8612/rank.htm

Feldwebel....


Dr.Knor