PDA

View Full Version : How do I turn on cheats when I replay memories?



LaCava1
12-19-2010, 10:15 AM
What the title says...

LaCava1
12-19-2010, 10:15 AM
What the title says...

magesupermaster
12-19-2010, 10:20 AM
Menu->Options->Cheats

Randy 355
12-19-2010, 12:39 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by magesupermaster:
Menu-&gt;Options-&gt;Cheats </div></BLOCKQUOTE>
This^.

But remember that the memory you want the cheat in must be in a Memory Sequence 100% Synchronized.

glenneey
12-19-2010, 12:50 PM
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by Croson-5:
<BLOCKQUOTE class="ip-ubbcode-quote"><div class="ip-ubbcode-quote-title">quote:</div><div class="ip-ubbcode-quote-content">Originally posted by magesupermaster:
Menu-&gt;Options-&gt;Cheats </div></BLOCKQUOTE>
This^.

But remember that the memory you want the cheat in must be in a Memory Sequence 100% Synchronized. </div></BLOCKQUOTE>
Replaying a memory with 50%/75% etc. is also possible if that was what you meant, but you cant save when using cheats.