PDA

View Full Version : W3D Model into ChromED



Bonk1234
02-03-2010, 12:32 PM
Anybody know of a way to import W3D model like the ones in ZeroHour into ChromED. I know it won't be straight forward if possible at all.
I do have 3D Max

Bonk1234
02-03-2010, 12:32 PM
Anybody know of a way to import W3D model like the ones in ZeroHour into ChromED. I know it won't be straight forward if possible at all.
I do have 3D Max

seir
02-03-2010, 02:51 PM
W3D, you mean shockwave scene? We never tried that but if you have 3DSMax then download manual from COJModding.com