PDA

View Full Version : Problems with new 3.03m patch!



Vortex_79
12-25-2004, 01:46 PM
~S~

Downloaded it, installed it and it won't work, GREAT! http://forums.ubi.com/images/smilies/cry.gif

When I try to run the game, I get the the loading screen (Which says 3.02bm in the bottom left hand side) and then the desktop reverts to it's normal state without the game having loaded. The PF disk is in the drive!

I had the 3.02bm version running fine and downloaded the 3.03m patch. When I installed it, it asked where I wanted the files to be extracted to, I of course let it extract to the default IL2 folder, it then extracts the files, I get the green bar moving across the screen and can see the files being extracted. When it finishes, it just stops without it saying anything. Is that the same as you guys get, or do you get a screen saying "All files extracted" or something similar?

Any ideas?

_79_Vortex

www.79vraf.com (http://www.79vraf.com)

VF-29_Sandman
12-25-2004, 02:06 PM
u need to delete the 3.02bm new exe. this patch dont work with that new exe. dump that and it will run fine

GRYPHON_401Cdn
12-25-2004, 02:07 PM
In the readme it says that the new exe file we got last time didnt work out. Many of us have been trying it out. You have to go back and start the game with the old exe file that came on the disk. That solves the problem. You'll need to rename some files, thats all.

Vortex_79
12-25-2004, 02:08 PM
~S~

Many thanks chaps http://forums.ubi.com/images/smilies/25.gif missed that in the readme.txt. http://forums.ubi.com/images/smilies/351.gif Got it to work using the 'old .exe'. It loaded with 3.03m in the bottom left hand corner.

_79_Vortex

www.79vraf.com (http://www.79vraf.com)

Edit...

Having gone through the readme.txt, I couldn't find any instruction on going back to the old.exe. Shame they couldn't tell us that... http://forums.ubi.com/images/smilies/35.gif

But many thanks Oleg for the patch, especially on our Christmas day as I know that you celebrate the day on Christmas Eve...