PDA

View Full Version : One question on FMB in PF



WildeSau
10-25-2004, 12:36 PM
I tried to create a mission where I have to attack a Japanese carrier. I tried to put some static planes on it. When the missions starts, the planes are not moving with the carrier.

Is there anyway to put static planes on a carrier in FMB?

Thanks. Michael the WildeSau

WildeSau
10-25-2004, 12:36 PM
I tried to create a mission where I have to attack a Japanese carrier. I tried to put some static planes on it. When the missions starts, the planes are not moving with the carrier.

Is there anyway to put static planes on a carrier in FMB?

Thanks. Michael the WildeSau

Fresshness
10-25-2004, 01:33 PM
make the carrier static also http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_wink.gif

WildeSau
10-26-2004, 06:42 AM
http://forums.ubi.com/groupee_common/emoticons/icon_smile.gif - right - seems to be the easiest way. But would be cool to get a moving carrier with some life on it.

fabianfred
10-26-2004, 07:15 AM
can't you time it to be releasing planes just as you get there?
if they are AI and you give them very limited fuel they will have to get into a landing circuit soon after....
should be some life about

WildeSau
10-26-2004, 08:42 AM
Hey fabianfred - good hint. Will try it out.

Thanks. Michael the WildeSau