PDA

View Full Version : help for langues in assassin creed



CICERHIG
02-10-2009, 06:24 AM
how put patch for englis languesin game .my game is io german

CICERHIG
02-10-2009, 06:24 AM
how put patch for englis languesin game .my game is io german

obliviondoll
02-11-2009, 08:01 PM
Where did you buy it?

And did you know it was in German when you did?

Because if it was somewhere civilised and English-speaking, then you can take it back if they didn't warn you beforehand. Other than that, I don't think they do that.

EDIT: Also, from your typing, I'm inclined to guess that you may not want it in English anyway.... Or your keyboard is worse than mine...